Lód ozonowy: zmniejsza temperaturę, zmniejsza wydatki

Lód z wody ozonowanej potrafi sprawić, że Twoja chłodnia będzie mniej kosztem, a bardziej zyskiem.

To prawdziwie gorąca oferta. Lód ozonowy:

• wydłuża trwałość produktów (zmniejszenie strat)
• zachowuje smak i wygląd żywności (atrakcyjność dla nabywcy)
• jest łatwy do stosowania w różnych warunkach (stosuje się go nawet na kutrach)

50 razy silniejszy, 3000 razy szybszy od chloru — idealny dla Twojej firmy

Ozon, jako że jest formą tlenu, jest w pełni ekologiczny. Nie wnika do produktów ani nie tworzy szkodliwych ścieków (jak przy produktach do dezynfekcji chemicznej). Chroni zarówno produkty, jak i środowisko.

Dbanie o naturę to nie tylko ważny trend — to również argument w walce o klienta. Nabywcy chcą nie tylko dobrego i niedrogiego produktu, ale dodatkowej otoczki, zalet, które mogą wykorzystać w swojej działalności.

Ozon może więc być ekologią, która się bardzo opłaca.

Czy lód ozonowy będzie najlepszy do Twojego zakładu?

Jeśli działasz w branży przetwórczej, to prawie na pewno tak. To wygoda, ekologia i wyraźne finansowe korzyści dla firmy. Taki lód roztapia się do wody ozonowanej, która nadal ochrania Twoje produkty i dezynfekuje przestrzeń, w której się znajdzie.

Zapytaj o lód z Ozon Food » Kontakt