Zastosowania technologii ozonowania


 

 

 

Ozon oraz Systemy Ozon Food można zastosować w wielu aplikacjach bezpieczeństwa żywności oraz przedłużania jej trwałości. Rozwiązania Ozon Food można zastosować w pięciu głównych kategoriach produktów: owoce i warzyw, mięso surowe i gotowe produkty mięsne, drób, owoce morza i ryby, jaja

 

 

 Owoce i warzywa

              Dowiedz się więcej o zastosowaniu ozonu do owoców i warzyw

 Mięso

              Dowiedz się więcej o zastosowaniu ozonu do mięsa surowego i gotowych produktów


 Drób

              Dowiedz się więcej o zastosowaniu ozonu do drobiu


 Owoce morza i ryby


              Dowiedz się więcej o zastosowaniu ozonu do owoców morza i ryb

 

jaja kurze Jaja

             Dowiedz się więcej o zastosowaniu ozonu do jaj

 

 

 

Kopiowanie, przetwarzanie i wykorzystywanie treści oraz zdjęć bez zgody Ozon Food jest ZABRONIONE !